Vet du vad en motviktstruck är?


skrivet den 09 maj av Blogger, klockan:12:06

Jag heter Peter och är 34 år. Jag bor i Malmö och har fru och en son. Jag jobbar med truckuthyrning.

Jag vet inte hur mycket du vet om eltruckar och andra truckar så jag kan förklara lite. De flesta har lite vaga uppfattningar om truckar. De ser kanske eltruckar framför sig på ett lager. Men det är förstås en hel värld där ute för oss som brinner för truckar och lever på truckuthyrning.

Den vanligaste typen av truck är motviktstruck. Det är ofta en gaffeltruck som har en motvikt bak. En motviktstruck kan väga upp till 60 ton faktiskt.

Många truckar är eltruckar som drivs med el. Det finns också truckar som hängs på lastbilar. En reach stacker är en jättetruck som används för att stapla containers. Du kanske har sett dem i någon hamn. När jag bodde på Radisson Caledonian Hotel i Kristiansand, Norge, nyligen vette mitt fönster mot hamnen och dessa reach stackers jobbade alldeles utanför fönstret. I mitt liv kommer jag liksom inte undan truckar..

 
 
 
 

Just nu värderat 1.0 av 1 människor

  • Currently 1/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Comments are closed